Overlegne nødløsninger

Jeg begyndte jo for et godt stykke tid siden at eksperimentere med at bruge ActivityPub-plugin til at lave indlæg med WordPress, der slår igennem til, citat: Mastodon, Pleroma/Akkoma, friendica, Hubzilla, Pixelfed,, Socialhome, Misskey og Firefish.

Det er jo lidt sjovt, men oprindeligt mest noget, der virkede som et kuriosum. Og jeg har brugt det til at overføre indlægsbeskrivelsen på backlog.dk, så det bliver et kort indlæg på Mastodon (og venner), som henviser til selve indlægget.

Men jeg har lavet en installation på juhl-johamsen.eu med tanken at bruge den til korte indlæg – til microblogging. Og det er lidt interessant, hvilke muligheder, det giver. For indlæggene kommer igennem med pænt formatterede links, selv min kursivering slår igennem – og det har jeg jo ikke mulighed for at gøre på den almindelige Mastodon-brugerflade! Så workaround’et, som det føltes som, bliver pludselig til noget, der smager mere af løsning end nødløsning. Meget spændende. Og det hele lever på mit eget domæne.

Screenshot af indlæg fra Tusly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *