Gensyn med en klassiker: Kaweco Classic Sport – Gel Roller

Jeg kan bruge en del tid på at tale om penne. Den man skriver med. Jeg er ikke snob, tror jeg – men jeg kan virkelig godt lide, at tingene ligger godt og fungerer. Det er ikke sådan, at jeg vil bruge store penge på det – de to, jeg kommer til at tale om, er ikke luksusvarer – men hvis man er vant til et bruge en tier på noget af skrive med, virker det nok dyrt.

Jeg mistede for et stykke tid siden min Cross Bailey-rollerball. Den har jeg været rigtigt glad for, fordi den er en rigtigt god mellemvægt, robust med runde igen at være tung, og så var den ikke dyrere, end at jeg kunne have den med rundt til hverdagen og arbejde. Så den har været et pålideligt værktøj – og er det nok stadig, blot i andre hænder; Jeg tror, at jeg har efterladt den et sted, den er gledet ud af min lomme i transport eller sådan noget.

Jeg er igen begyndt at bruge notesbøger i mit arbejde – en til de daglige gøremål og en anden til møde-noter.
Det bør jeg skrive mere om en dag – jeg har et system delvist stjålet fra Cornell Notes, som er en metode til at tage studie-noter med, og delvist fra Bullet Journal, som jeg finder besværligt og ikke specielt brugbart i dens fulde form, men der er ideer, som jeg bruger. I mit arbejde bruger jeg almindeligvis blyanter. Old-school kør-en-tur-i-spidseren-blyanter. Det virker.

Anyway, fremme ved pointen: Nu har jeg så fået en Kaweco-pen – en Kaweco Classic Sport gel roller.

Designet i Kaweco Sport startede løbebanen som fyldepenne for snart et århundrede siden -se mere Kaweco Sports-historie hos Jetpens. Jeg har ejet en af de fyldepenne før. Designet er sin helt egen ting – en følelse af Deutsche Ingenieurskunst. Det er ganske raffineret at lade designet leve videre på denne måde. Som pen er den let, meget let. Men den ligger godt i hånden, og gel roller-delen er ikke for sjov – skriften flyder ud af den, som om man knap rører papiret.

Jeg fandt Kaweco Classic Sport Gel Roller Black hos Kartotek Copenhagen til 160 kroner.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *